Speed pedelec

Speed pedelecs zijn fietsen met een trapondersteuning waarbij je een snelheid kan halen tot wel 45 kilometer per uur. Deze high speed e-bikes vallen voor de wet (sinds 1-1-2017) onder de bromfietsen. Dit betekent dat je bij een speed pedelec een geel bromfietskentekenplaatje moet hebben en je de overige verkeersregels voor bromfietsen moet volgen, zoals bijvoorbeeld het verplicht dragen van een helm.

Zakelijk een speed pedelec ?
Vergeet de files, je komt heerlijk fris op je bestemming aan en het is vergeleken met een auto zowel goed voor het milieu als je portemonnee. Bekijk de mogelijkheden bij Robertobikes met een Fiets van de zaak in de vorm van lease.

De vervanger voor je brom- of snorfiets

Heb jij een brom- of snorfiets uit het jaar 2010 of eerder waarmee je niet meer in de milieuzone in grote steden zoals Amsterdam? Geen probleem! De speed pedelec is namelijk het perfecte vervangende vervoersmiddel. Een speed pedelec (ook wel de high speed e-bike genoemd) is een bromfiets voor de wet, waarbij je zelf ook nog eens gezond kunt meetrappen. Een speed pedelec kan een snelheid bereiken van wel 45 km/h, waar een normale elektrische fiets / e-bike stop bij 25 kilometer per uur. Het dragen van een helm is wel verplicht sinds 1 januari 2017.

Speed pedelec kopen ?

Benieuwd naar de modellen, mogelijkheden en vele opties die er bestaan ? Bekijk de vele modellen direct op deze website op de Online catalogus webpagina of kom langs in de prachtige showroom van Robertobikes voor de juiste informatie en een vrijblijvende proefrit.

loading