Over ons

Rob van Loenhout en Alain van der Velde. De een is ondernemer, de ander profwielrenner geweest. Die twee passies komen samen in het pand in hartje Etten-Leur. ,,We hebben voor deze plek gekozen vanwege de ligging. Het is een zichtlocatie, dichtbij de uitvalswegen. Klanten rijden zo het fietspad op voor een proefrit”, vertelt Van Loenhout.

Robertobikes biedt een groot assortiment E-Bikes en E-Scooters aan, voor elke prijsklasse. Verder zijn in de winkel speed pedelecs, elektrische mountainbikes en racefietsen én accessoires te koop. Ook is er een werkplaats voor het nodige onderhoud. Robertobikes is tevens RDW erkend.

Bedrijfimpressie video

Ervaring gekoppeld aan een frisse blik Het beste van twee werelden. Dat was de gedachte van Rob van Loenhout en Alain van der Velde achter de fietsenwinkel die ze in april van dit jaar openden in het centrum van Etten-Leur. “Rob heeft een frisse blik en ervaring vanuit andere sectoren dan de fietsenbranche. Ik bracht mijn jarenlange ervaring vanuit de tweewielerwinkel mee”, vertelt oud-profwielrenner Alain van der Velde. De verrassende combi blijkt een succes. Lees verder…

Impressie showroom

In de showroom vind je al onze (elektrische) fietsen bij elkaar, krijg je persoonlijke fietsadvies en kun je direct een proefrit maken! De deuren staan voor je open. Vind je perfecte fiets, kom inspiratie op doen, krijg antwoord op je vragen of maak een testrit. Neem een lekker kopje koffie of thee terwijl je rondkijkt.


loading