Fietsenwinkel Prinsenbeek

Opzoek naar een betaalbare fietsenwinkel / specialist in de buurt van Prinsenbeek met een breed assortiment en de juiste kennis? Robertobikes is uw adres voor elektrische fietsen / e-bikes & e-scooters in het naast gelegen Etten-Leur. Gevestigd aan Valpoort 60 te Etten-Leur in het centrale winkelcentrum. 

Bezoek onze prachtige showroom voor een groot aanbod elektrische fietsen / e-bikes & e-scooters van iedere prijsklasse. Verder zijn in de showroom ook speed pedelecs, elektrische mountainbikes (e-MTB) en racefietsen én aanvullende accessoires te vinden. Ook is er een werkplaats voor reparatie en onderhoud. Robertobikes is daarbij ook Bovag lid en RDW erkend.

Robertobikes is dealer van o.a. Specialized, Trek, Kettler, vandijck, niu, BMW, Bontrager, Cyclon, XLO, Shimano, SKS Germany

Opzoek naar de juiste elektrische fiets / e-bike of e-scooter ?

Een elektrische fiets / e-bike of e-scooter koopt u niet even snel. U kunt kiezen uit verschillende modellen zoals dames & heren fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen als elektrische mountainbikes (e-MTB) of speed pedelecs, waarmee u een snelheid kunt fietsen van 45 km/u. Verder dient u rekening te houden met de motor, afstand en de accu.

Afhankelijk van het type versnellingssysteem en wat voor fietsgevoel u wilt kiest u uit een voorwiel-, achterwiel- of middenmotor. Verder kijkt u naar de plek van de accu. Wil u deze in het zicht of juist weer niet? En moet deze uitneembaar zijn of juist vast?

Een hoop vragen maar Robertobikes heeft voor u het verlossende antwoord. Bekijk online direct diverse modellen in onze Online catalogus of kom langs in onze winkel met showroom.

Robertobikes te Etten-Leur

Kom onze gemakkelijk bereikbare winkel met uitgebreide showroom bezoeken in Etten-leur. Etten-Leur is tevens gemakkelijk bereikbaar via Breda en Roosendaal. Ook perfect bereikbaar via het OV met een busstation recht voor de deur.

Adres:
Robertobikes
Valpoort 60
4873 BR Etten-Leur

Openingstijden:
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

loading