Fietsenwinkel Breda

Opzoek naar een betaalbare fietsenwinkel / specialist in Breda met een ruim assortiment en kennis? Roberto Bikes Testcenter is uw adres voor elektrische fietsen / e-bikes & e-scooters in Breda. Gevestigd aan Neerloopweg 13 te Breda, met ruime parkeermogelijkheden. 

Bezoek ons Breda filiaal met prachtige showroom voor een uitgebreid aanbod elektrische fietsen / e-bikes & e-scooters van elke prijsklasse. Verder zijn in de winkel ook speed pedelecs, elektrische mountainbikes (e-MTB) en racefietsen én aanvullende accessoires te koop. Ook is er een werkplaats voor onderhoud en reparatie. Robertobikes is tot slot Bovag lid en RDW erkend.

Roberto Bikes is dealer van oa. Specialized, Trek, Kettler, Electra, AGM, BASIL, Vespa, niu, BMW, Bontrager, Cyclon, XLC, Shimano, SKS Germany en Rayvolt.

Opzoek naar de juiste elektrische fiets / e-bike of e-scooter ?

Een elektrische fiets / e-bike of e-scooter koopt u niet zomaar. U heeft keuze uit diverse modellen zoals dames / heren fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen als elektrische mountainbikes (e-MTB) of speed pedelecs, waarmee u een snelheid kunt behalen van 45 km/u. Verder dient u rekening te houden met de afstand, motor en bijvoorbeeld de accu.

Afhankelijk van het type versnellingssysteem en wat voor fietsgevoel je wil kies je uit een voorwiel-, achterwiel- of middenmotor. Verder kijk je naar de plek van de accu. Wil je deze in het zicht of juist weer niet? En moet deze uitneembaar zijn of juist vast?

Een hoop vragen maar Robertobikes heeft voor u het passende antwoord. Bekijk online direct diverse modellen in onze Online catalogus of kom langs in onze winkel.

Roberto Bikes Testcenter te Breda

Kom langs in ons Testcenter te Breda met uitgebreide showroom. Gemakkelijk bereikbaar en gratis voor de deur parkeren.

Adres:
Roberto Bikes Testcenter
Neerloopweg 13
4814 RS – Breda

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag gesloten

loading