Fietsenwinkel Breda

Opzoek naar een betaalbare fietsenwinkel / specialist in de omgeving van Breda met een ruim assortiment en kennis? Robertobikes is uw adres voor elektrische fietsen / e-bikes & e-scooters in het vlakbijen Etten-Leur. Gevestigd aan Valpoort 60 te Etten-Leur in het centrale winkelcentrum. 

Bezoek onze winkel met prachtige showroom voor een uitgebreid aanbod elektrische fietsen / e-bikes & e-scooters van elke prijsklasse. Verder zijn in de winkel ook speed pedelecs, elektrische mountainbikes (e-MTB) en racefietsen én aanvullende accessoires te koop. Ook is er een werkplaats voor onderhoud en reparatie. Robertobikes is tot slot Bovag lid en RDW erkend.

Robertobikes is dealer van o.a. Specialized, Trek, Kettler, vandijck, niu, BMW, Bontrager, Cyclon, XLO, Shimano, SKS Germany

Opzoek naar de juiste elektrische fiets / e-bike of e-scooter ?

Een elektrische fiets / e-bike of e-scooter koopt u niet zomaar. U heeft keuze uit diverse modellen zoals dames / heren fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen als elektrische mountainbikes (e-MTB) of speed pedelecs, waarmee u een snelheid kunt behalen van 45 km/u. Verder dient u rekening te houden met de afstand, motor en bijvoorbeeld de accu.

Afhankelijk van het type versnellingssysteem en wat voor fietsgevoel je wil kies je uit een voorwiel-, achterwiel- of middenmotor. Verder kijk je naar de plek van de accu. Wil je deze in het zicht of juist weer niet? En moet deze uitneembaar zijn of juist vast?

Een hoop vragen maar Robertobikes heeft voor u het passende antwoord. Bekijk online direct diverse modellen in onze Online catalogus of kom langs in onze winkel.

Robertobikes te Etten-Leur

Kom onze gemakkelijk bereikbare winkel met uitgebreide showroom bezoeken in Etten-leur. Etten-Leur is tevens gemakkelijk bereikbaar via Roosendaal. Ook perfect bereikbaar via het OV met een busstation recht voor de deur.

Adres:
Robertobikes
Valpoort 60
4873 BR Etten-Leur

Openingstijden:
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

loading